Vulcanizare auto Sighetu Marmatiei - ANU & DAN S.R.L.

ANU & DAN S.R.L. va pune la dispozitie o vulcanizare pentru service roti situata pe Str. Dragos Voda, Nr. 159, Sighetu Marmatiei, care a evoluat constant de-a lungul timpului oferindu-va mereu servicii de calitate superioara fiind dotata cu utilaje performante, manuite cu pricepere de vulcanizatori cu experienta.

ANU & DAN S.R.L. comercializeaza anvelope noi si second-hand de diverse marci si dimensiuni, efectuand si servicii de vulcanizare ireprosabile. Achizitionarea anvelopelor noi si second-hand de la Vulcanizare noastra va ofera o garantie calitativa superioara preturi foarte avantajoase.

Suntem profesionisti si ne bazam pe experienta, calitate, rapiditate si respect !

Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

Promptitudinea si profesionalismul reprezinta devizele noastre. ANU & DAN S.R.L.   ofera servicii auto complete, la inalte standarde.

service roti Sighetu Marmatiei

Atelierul de vulcanizare este unul dintre moderne ┼či mai bine echipate in domeniu din orasul Sighetu Marmatiei. Pentru a asigura o buna calitate a serviciilor oferite, colaboram cu furnizori de echipamente si produse de vulcanizare recunoscuti.

Deoarece autoturismul dumneavoastra reprezinta o investitie mare, pe care vreti sa o pastrati in cea buna stare de functionare, ea trebuie sa poata circula pe drumurile publice in conditii de siguranta si confort. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Dorinta unitatii noastre este satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

Oferim urmatoarele servicii de vulcanizare auto 

  • Echilibrare roti
  • Service roti
  • Montare-Demontare
  • Umflare cu azot
  • Depozitare roti

Folosind oameni special instruiti si o tehnologie de ultima generatie ANU & DAN S.R.L. va ofera servicii de vulcanizare la bune standarde.

Contactati-ne acum !

Localizare Vulcanizare auto Sighetu Marmatiei - ANU & DAN S.R.L.
Galerie Vulcanizare Auto Sighetu Marmatiei
filme porno