BRILIANT GROUP

„Bine ati venit!” Va invitam sa ne cunoasteti si sa apelati cu incredere la produsele si serviciile noastre!

BRILIANT GROUP ofera clientilor sai statii peco de unde se poate procura nu numai combustibil, ci si produsele auxiliare de care are nevoie masina dvs., toate la o inalta calitate. Puteti beneficia si de o cafea savuroasa pentru drum, la mici preturi. Astfel, Peco BRILIANT, oriunde il intalniti, nu este doar o statie peco, ci o adevarata statie de energie pentru clientii sai.

De asemenea, asigura si servicii profesionale de vulcanizare auto.

La vulcanizarea Briliant se lucreaza numai cu utilaje automatizate de ultima generatie, astfel incat masinile dvs pot beneficia de toate reparatiile sau intretinerea de care au nevoie intr-un mod profesional si intr-un timp cat mai scurt.

Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia o buna pentru dumneavoastra.

Operatiunile executate la vulcanizarea noastra:

  •  Se dejanteaza anvelopa automat, inclusiv la camioane, fara a mai fi nevoie de instrumente rudimentare care deterioreaza atat janta, cat si cauciucul masinii dvs.
  •  Se furnizeaza azot pentru umplerea pneurilor, fiind singura vulcanizare din Roman care foloseste azot pentru umplerea cauciucurilor.
  •  Se echilibreaza rotile autovehiculelor cu masini speciale de echilibrat. Vulcanizarea dispune atat de masini de echilibrat pentru autovehicule mici si mijlocii / autoutilitare, cat si de masini de echilibrat speciale pentru echilibrat camioane.

service roti, reparare anvelope, vulcanizare

Serviciile din cadrul BRILIANT GROUP:

Galerie Vulcanizare Auto Roman
filme porno