Rodi Serv 2003 S.R.L.

Vulcanizare Auto Popesti Leordeni - Rodi Serv 2003 S.R.L. sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete de vulcanizare pentru turisme si camioane, echilibrari roti, anvelope de orice tip, totul la ridicate standarde.

Dorinta unitatii noastre este satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

Promptitudinea si profesionalismul reprezinta devizele noastre.  Rodi Serv 2003 S.R.L. ofera servicii auto complete, la inalte standarde.

Atelierul de vulcanizare este unul dintre moderne ┼či mai bine echipate in domeniu. Pentru a asigura o buna calitate a serviciilor oferite, colaboram cu furnizori de echipamente si produse de vulcanizare recunoscuti.

Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia o buna pentru dumneavoastra. 

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0728.908.934 - vulcanizare mobila Popesti Leordeni, Ilfov si Popesti Leordeni

0728.919.034 - vanzari anvelope 

Montat anvelope si jante

Anvelopele si jantele cumparate de la noi le puteti monta si echilibra imediat, fara programare, fiind autorizati RAR.

Echilibrat roti

Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea preintampina uzura neuniforma sau prematura a anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un tremur in volan. In unitatea noastra de service roti / vulcanizare, aveti sansa de a va echilibra optimizat ansamblul anvelopa-janta cu aparatura de ultima generatie.

Societatea noastra va ofera urmatoarele servicii:

  • Reparatii anvelope pentru camioane si turisme
  • Echilibrat roti
  • Indreptat Jante 
  • Anvelope Second Hand si Noi
  • Cosmetica auto
  • Demontare si montare roti
  • Demontare si montare anvelope de pe janta
  • Demontare si montare roata de rezerva
  • Vulcanizare mobila - vulcanizare la domiciliu Popesti Leordeni.

 

Localizare Rodi Serv 2003 S.R.L.
Galerie Vulcanizare Auto Popesti Leordeni
filme porno