PRO TYRES S.R.L.

PRO TYRES reprezinta o companie ce isi desfasoara activitatea in servicii de vanzare si service anvelope, fiind lideri la ora actuala pe piata de anvelope din Romania. Firma noastra comercializeaza marci de renume in domeniul anvelopelor, precum: Bridgeston, Firestone, Aeolus si altele.

PRO TYRES sta la dispozitia dumneavoastra cu un CENTRU DE SERVICE ROTI in Oradea, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru anvelope de: TURISME, CAMIONTE, CAMIOANE SI AUTOBUZE, AGRICOLE SI INDUSTRIALE.

PRO TYRES detine de asemenea primul service mobil de anvelope pentru camioane si autobuze furnizat in Romania de renumita firma CORGHI ITALIA, capabil sa rezolve orice problema aparuta la anvelopele autovehiculului.

In cadrul parteneriatului cu GOODYEAR DUNLOP TYRES ROMANIA suntem parteneri TRUCK FORCE - reteaua europeana de service anvelope a grupului GOODYEAR DUNLOP TYRES ROMANIA.

Montat anvelope si jante

Anvelopele si jantele cumparate de la noi le puteti monta si echilibra imediat, fara programare, fiind autorizati RAR.

Echilibrat roti

Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea preintampina uzura neuniforma sau prematura a anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un tremur in volan. In unitatea noastra de service roti / vulcanizare, aveti sansa de a va echilibra optimizat ansamblul anvelopa-janta cu aparatura de ultima generatie.

Indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel

In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia. Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului", intr-un Service Roti / Vulcanizare auto ce dispune de dotarile tehnice necesare . Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile. In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

service roti, reparare anvelope, vulcanizare, service mobil

Echipa

Compania dispune de o echipa de oameni tineri, entuziasti si foarte bine pregatiti profesional, capabila sa ofere consultanta de specialitate, in alegerea celei mai optime solutii, partenerilor nostri.

Parteneri

In cadrul parteneriatului cu BRIDGESTONE ROMANIA, PRO TYRES este partener cu TRUCK POINT, reteaua europeana de service anvelope a grupului BRIDGESTONE.

PRO TYRES ofera clientilor sai produse personalizate precum:

 •  oferte de pret rezonabile pentru toate tipurile de anvelope
 •  portofoliu largit de marci de anvelope la vanzare
 •  stoc de anvelope care sa poata satisface cererile clientilor
 •  consultanta de specialitate in alegerea celei mai economice solutii

Activitatile de service pe care le oferim sunt:

 •  montari/demontari jante
 •  montari/demontari anvelope
 •  echilibrari anvelope
 •  recanelare banda de rulare
 •  reparatii anvelope si camere de aer
 •  accesorii jante (valve, prelungitoare, plumbi etc.)
 •  etanseizari anvelope industriale gigant (O-ring)
 •  preluare carcase pentru resapare BANDAG
 •  interventii in trafic cu SERVICE MOBIL
Localizare PRO TYRES S.R.L.
Galerie Vulcanizare Auto Oradea
filme porno