Vulcanizare Constanta Torrente Co

Oferim vulcanizare, detailing auto, hotel anvelope si jante in Constanta. De asemenea, stam la dispozitia clientilor cu un service auto dotat cu echipamente de ultima generatie.

Serviciile noastre de vulcanizare Constanta

Montat / Demontat anvelope

Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se foloseste o solutie speciala penru etansare. Acest proces ocupa un timp foarte scurt. Dupa montarea anvelopei este indicata echilibrarea acesteia.

Reparatii anvelope

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna. Oferim garantie pentru lucrarile efectuate (90 zile).

Echilibrat roti

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema (turbo si normali) si plumbi adezivi (special pentru jantele fara margine). Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi si competitive. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Reglare directie (unghiuri de fuga, convergenta etc.)

Efectuarea geometriei la roţile autovehiculului este una dintre operaţiunile importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie să o realizeze periodic, pentru a preveni apariţia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de direcţie şi suspensie. Această uzură prematură conduce de multe ori la cheltuieli mult mai mari decât cele presupuse de verificarea geometriei şi corectarea acesteia.

SERVICII

  • incarcare cu freon
  • mecanica
  • directie
  • sudura

 

Galerie Vulcanizare Auto Constanta
filme porno