S.C. AUTO RAFIL S.R.L.

Vulcanizare Auto Cluj NapocaLa vulcanizarea S.C. AUTO RAFIL S.R.L o echipa de profesionisti va pune inapoi pe traseu, in o buna forma si in un scurt timp posibil, in cazul in care cauciucurile domneavoastra au defectiuni de tipul loviturilor, taieturilor sau intepatorilor. Echipa noastra este formata experti in service-ul de roti, oferind servicii de calitate la mici preturi.

La S.C. AUTO RAFIL S.R.L. veti fi tratat cu respectul  cuvenit si ca veti pleca intotdeauna timpul multumit de serviciile oferite. Noi lucram in interior, cu personalul calificat iar aparatura din dotare permite efectuarea unor operatiuni extrem de rapide si precise.

Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea poate preintampina uzura anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un anumit tremur in volan.  

Vulcanizarea noastra beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie in materie de vulcanizare auto si un personal calificat astfel incat probleme aparute la autoturismul dumneavoastra sa fie remediate in un scurt timp si la un pret cat mai avantajos.

Deoarece autoturismul dumneavoastra reprezinta o investitie mare, pe care vreti sa o pastrati in cea buna stare de functionare, ea trebuie sa poata sa circule pe drumurile publice in conditii de siguranta si confort. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

servicii vulcanizare auto

In alegerea unei anvelope,un important este sa va creati o imagine cat mai exacta a modului in care le veti folosi. Cele mai esentiale criterii sunt in functie de tipul de drum pe care acestea vor fi folosite si in functie de tipul masinii pe care vor fi folosite. O anvelopa conceputa pentru asfalt uscat difera foarte mult de una construita special pentru a rula pe asfalt umed sau acoperit de zapada, nu atat prin modul de constructie cat prin desenul de pe partea circulara a anvelopei (asa numitul profil); este de la sine inteles ca alegerea unei anvelope nepotrivite anotimpului afecteaza  performantele autoturismului dumneavoastra cum ar fi viteza maxima de rulare, aderenta si stabilitate in curbe, distanta de franare sau timpul de uzura, cu implicatii directe asupra sigurantei la volan.    

Ne place munca noastra  si acest lucru se vede, dupa zambetele noastre, dar in special dupa cele ale clientilor nostri.Suntem o companie specializata in vulcanizarea auto, cu o oferta completa de servicii si produse. 

service roti Cluj Napoca

Suntem o echipa de pasionati, care isi respecta munca si pun mereu pe primul loc satisfactia clientilor.

Servicii:

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Mecanica usoara
Localizare S.C. AUTO RAFIL S.R.L.
Galerie Vulcanizare Auto Cluj Napoca
filme porno