Hatco Auto - Vulcanizare Sector 4

Hatco Auto va ofera in Bucuresti, sectorul 4, servicii de vulcanizare la inalte standarde si un bun raport calitate - pret. De asemenea, va oferim si anvelope auto de o calitate garantata.

Dorinta unitatii noastre este satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

Promptitudinea si profesionalismul reprezinta devizele noastre. Hatco Auto - Vulcanizare Sector 4 ofera servicii auto complete, la inalte standarde.

In alegerea unei anvelope este esential sa aveti in minte o imagine cat mai clara a modului in care le veti folosi. Cele mai importante criterii sunt tipul de drum pe care acestea vor fi folosite in mod preponderent si tipul masinii pe care vor fi folosite. O anvelopa conceputa pentru asfalt uscat difera major de una construita special pentru a rula pe asfalt umed sau acoperit de zapada, nu atat prin modul de constructie cat prin desenul de pe partea circulara a anvelopei (asa numitul profil); este de la sine inteles ca alegerea unei anvelope nepotrivite anotimpului afecteaza serios performantele autoturismului dumneavoastra cum ar fi viteza maxima de rulare, aderenta si stabilitate in curbe, distanta de franare sau timpul de uzura, cu implicatii directe asupra sigurantei la volan.

PROGRAM LUCRU

 LUNI VINERI: 09:00 - 18:00

SAMBATA: 09:00 - 14:00

vulcanizare auto sector 4

Atelierul de vulcanizare este unul bine echipate pentru serviciile din acest domeniu. Pentru a asigura o buna calitate a serviciilor oferite, colaboram cu furnizori de echipamente si produse de vulcanizare recunoscuti.

Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia optima pentru dumneavoastra.

Societatea noastra va ofera urmatoarele servicii:

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Sudura carbon
  • Anvelope second hand
  • Demontare si montare roti
  • Demontare si montare anvelope de pe janta
  • Demontare si montare roata de rezerva
Localizare Hatco Auto - Vulcanizare Sector 4
Galerie Vulcanizare Auto Bucuresti Sector 4
filme porno