Vulcanizare

Oferim servicii de vulcanizare mobila Brasov, profesional si calitativ.

Indiferent de problema intampinata, noi va vom oferi solutia in un scurt timp posibil, cu maxim de promptitudine.

Stim ca piata este plina de optiuni, insa atunci cand aveti nevoie de servicii de vulcanizare mobila, asistenta rutiera sau tractari, va sfatuim sa alegeti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport sau de rezolvarea problemei la fata locului, la pretul corect si respectand timpii impusi si normele de siguranta.Noi detinem asigurare CMR, iar autovehiculul preluat de noi este asigurat pe toata perioada transportului, deci apeland la aveti garantia ServiStrada Vulcanizare ca sunteti despagubit in caz de dauna.

Compania noastra detine:

  • autospeciale pentru vulcanizare echipate complet;
  • licenta de transport auto intern si international pentru orice tip de autovehicul, inclusiv pentru cele avariate/defecte;
  • atestat profesional pentru transport specializat in domeniul transportului auto. 

Principalul obiectiv reprezentat al companiei noastre de vulcanizare mobila pentru autovehicule si camioane, asistenta rutiera si tractari auto din Brasov este reprezentat de de refacerea rapida a capacitatii de deplasare, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente. 

SERVICII

Vulcanizare mobila Brasov non-stop

Oferim servicii rapide de vulcanizare mobila in  Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal.

Vulcanizare camioane Brasov

Servicii profesionale de vulcanizare camioane pe raza judetului Brasov.

Tractari auto 

Va tractam rapid si in siguranta automobilul pana la un apropiat service agreat de dumneavostra sau de societatea de asigurari.

Autovehicul avariat

Automobilul dvs are o defectiune, avarie sau acident? Nici o problema! Venim rapid si va asiguram tractarea si transportul autoturismului avariat in tot judetul Brasov, si nu numai, pentruorice tip de autoturism, indiferent de starea tehnica a acestuia

Defectiune tehnica

Va ajutam prompt cu service auto mobil, vulcanizare mobila, schimbare cauciucuri si echilibrare roti, pe raza judetului Brasov, si nu numai.

Tractari utilaje, ATV-uri si motociclete

Asiguram intreaga gama de tractari si transport auto: motociclete, atv-uri, utilaje si ambarcatiuni agabaritice.

 

Galerie Vulcanizare Auto Brasov
    Nici o galerie disponibila.
filme porno