Vulcanizare Braila

Vulcanizare Braila ofera seriozitate ,atentie si siguranta fiecarui client in parte. Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a obtine informatii cu privire la serviciile si produsele oferite de noi. In afara serviciilor de vulcanizare, societatea noastra va ofera anvelope auto si cauciucuri SH sau noi de o inalta calitate.

Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.

Nimeni nu isi doreste ca in plin drum sa se aleaga cu o pana la roata. Insa aceste lucruri se intampla fie ca vrem, fie ca nu vrem. Tocmai din acest motiv este bine sa aveti in portbagaj roata de urgenta pentru a putea ajunge in conditii de siguranta la noi.

Operatiunile realizate in cadrul vulcanizarii noastre sunt de o inalta calitate, fiind prezentate mai jos.

vulcanizare Braila

Reparatii anvelope

In unitatea noastra de vulcanizare din Braila se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind moderne tehnologii.

Echilibrat roti

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj. Echilibrarea se efectueaza cu utilaje de ultima generatie. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Indreptat jante

Pentru o eficienta maxima indreptam 80% din jante la rece, la restul de 20% fiind necesara incalzirea lor, pentru a putea fi indreptate fara a se sparge sau a se fisura. Jantele deja sparte sau fisurate trebuiesc indreptate apoi sudate. Avem un personal calificat si experimentat in acest domeniu, putand indrepta orice janta indiferent de gradul de avarie. 

Serviciile complete oferite de vulcanizare Braila:

  • Reparatii anvelope
  • Reparatii jante
  • Echilibrat roti
  • Confectionare inele ghidaj
  • Confectionare flanse
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Sudura Argon 
  • Anvelope SH si noi
Localizare Vulcanizare Braila
Galerie Vulcanizare Auto Braila
filme porno