Vulcanizare Auto Botosani

Vulcanizare Auto Botosani - GUTEN FARTH -  va ofera toata gama de servicii de vulcanizare auto precum: echilibrat roti, indreptat jante, montat jante, montat anvelope, presiune aer, reparatii anvelope, toate caracteristice unui proces de verificare a cauciucurilor periodic sau inlocuire.

Service-ul nostru de anvelope este partener al retelei Vianor.

La centrul nostru de anvelope si jante din Botosani, fie ca este vorba doar de o simpla operatiune de peticire a anvelopei sau de alte operatiuni de reparatii, puteti sta linistiti, pentru ca autoturismul dumneavoastra este pe mana unei echipe de profesionisti gata sa va rezolve toate problemele aparute la masina dumneavoastra.

Program:

Luni-Vineri: 07:30 - 19:30

Sambata: 08:00 - 16:00

Duminica: 08:00 - 12:00

GUTEN FARTH beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie in materie de vulcanizare auto si un personal calificat astfel incat probleme aparute la autoturismul dumneavoastra sa fie remediate in un scurt timp si la un pret cat mai avantajos.

Deoarece autoturismul dumneavoastra reprezinta o investitie mare, investitie care vreti sa o pastrati in cea buna stare de functionare, ea trebuie sa poata sa circule pe drumurile publice in conditii de siguranta si confort. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Stim ca timpul dumneavostra este pretios. De aceea firma noastra s-a gandit ca puteti evita aglomeratiile de la vulcanizarile din coltul strazii apeland cu mare incredere la serviciile noastre.

Serviciile noastre includ:

  • Echilibrare anvelope;
  • Reparatii anvelope;
  • Echilibrare roti la urmatoarele tipuri de autoturisme: autoturisme, autocamioane, autoutilitare, utilaje;
  • Indreptare jante;
  • Montare / Demontare anvelope;
  • Geometrie roti;
  • Sablare jante;
  • Presiune aer-azot.

Diagnosticam cu precizie si va comunicam cu exactitate problemele si solutiile de remediere pentru masina dumneavoastra, pentru a lua bune decizii cu privire la costurile si garantiile de reparare a problemelor autoturismului dumneavoastra.

Suntem o vulcanizare auto pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare si camioane, care va ofera servicii profesionale de vulcanizare, diagonisticare, intretinere, reparare, echilibrare anvelope. 

De asemenea, daca aveti defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme.

Dorinta noastra este satisfacerea deplina a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului. 

Galerie Vulcanizare Auto Botosani
    Nici o galerie disponibila.
filme porno