Auto Ali Service 2004 Blaj - Vulcanizare Auto Si Camioane

Auto Ali Service 2004 Blaj va asteapta la sediul ei pentru servicii complete de vulcanizare camioane, tractoare, utilaje agricole, masini industriale, autoturisme, fiind solutia buna pentru autoturismul dumneavoastra, avand peste 17 ani experienta in domeniu.

Daca aveti defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase.

De asemenea, va oferim o gama diversificata de anvelope noi si second hand de toate marimile. Pentru acest lucru, va asteptam la punctul nostru de lucru: Str. Clujului, Nr. 109A, Blaj.

Pentru ca ne-am straduit de fiecare data sa oferim solutii cat mai bune si rapide avem un portofoliu bogat de clienti carora le suntem alaturi permanent in rezolvarea problemelor aparute la automobilul lor.

Va oferim o gama variata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea jantelor si anvelopelor autoturismului dumneavoastra.

Sectiunea de vulcanizare si service roti este echipata cu aparatura performanta si de o buna calitate. 

Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.

Reparam si galmele aparute anvelopelor in urma loviturilor. In acest caz procedeul fiind foarte simplu: in urma loviturii pneului, pe partea exterioara se rup cordurile; printr-o interventie simpla si cu ajutorul unor materiale speciale, intarim pe interior partea avariata evitand astfel o explozie a anvelopei sau chiar un accident. 

reparatii anvelope, echilibrare roti, presiune aer-azot

Serviciile realizate de echipa noastra sunt urmatoarele :

  • Spalam rotile inaintea altor operatiuni;
  • Schimbare anvelope;
  • Vulcanizare mobila;
  • Reparatii anvelope;
  • Echilibrat roti;
  • Indreptat Jante;
  • Service roti pentru camioane, utilaje agricole, masini industriale si automobile.

vulcanizare camioane blaj

Vulcanizare noastra executa lucrari cu tehnologie moderna oferind o garantie sporita a servicilor oferite pentru satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri.

 

Localizare Auto Ali Service 2004 Blaj - Vulcanizare Auto Si Camioane
Galerie Vulcanizare Auto Blaj
filme porno